FeelZen / Fit&Zen

Verbindingsstraat 43 - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

FeelZen / Fit&Zen

Verbindingsstraat 43 - 9240 Zele     - GSM :  0499 24 86 48

Relaxatie massages

HOT STONE MASSAGE

Het masseren met warme basaltstenen is al eeuwenoud.Al zolang de mens op aarde is worden stenen gebruikt voor massage. Door gebruik van deze warme basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er eventuele pijnvermindering is helpt ook om afvalstoffen te verwijderen. Een weldaad voor lichaam & geest.

Prijs: € 55,00 (volledig lichaam 60 min)

€70( incl. gelaat 80’)

 

BELLABACI CUPPING MASSAGE

Door middel van harde siliconen cups, die op het lichaam geplaatst worden word met een zuigkracht de huid naar omhoog gezogen. Deze massage kan zowel ontgiftend als Zen werken. Het is een helende massage waarbij de energiestroom opnieuw gestimuleerd wordt.

Ideale massage ook voor sporters.

Prijs : € 60,00 (lichaam) - duurtijd 70'

 

ZWEEDSE MASSAGE

 

De zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen. Bij deze massage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de handen. De zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en zelfherstellend vermogen zijn na ontspanning het grootste doel.

Prijs : € 60,00 - duurtijd 60'

 

STOELMASSAGE

 

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug.

De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden.

prijs: 20€ ('20 min) of 25€('30 min)

Duomassage

Een uniek, weldadig ontspannend & relaxerend moment voor jullie beiden. Tijdens deze massage worden jullie samen gemasseerd in dezelfde ruimte. Wij bezorgen jullie een gevoel van welbehagen. Je kan kiezen uit een ontspannende lichaamsmassage, Hot Stone, Cupping & kaarsenmassage.

Prijs: voor 2 personen (afhankelijk van de massage die je kiest de massageprijs x 2)

 

HOOFD-, NEK- & SCHOUDERMASSAGE

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een oppervlakkige massage techniek. Deze massage heeft een zeer diep ontspannend effect. Ze werkt voornamelijk op de spieren. Deze oppervlakkige techniek heeft een heilzame werking, het doet ons piekeren zeer sterk verminderen. Je krijgt een algemeen gevoel van welbehagen.

Prijs : € 30 - duurtijd : 30'

 

DRUKPUNTMASSAGE

Een drukpuntmassage is een shiatsumassage. Shiatsu betekent letterlijk "vingerdruk". Het is een holistische therapievorm, gebaseerd op het idee van vitale energie ""chi" of "ki", die door meridianen in het lichaam stroomt. Door vingerdruk op punten op deze meridianen wordt de vitale lichaamsenergie in evenwicht gebracht. Deze massage wordt bovenop de kledij gegeven en er wordt geen gebruik gemaakt van olie. Best makkelijke losse kledij aandoen...

Prijs:€ 50 - duurtijd 60 min

Neem vrijblijvend contact op :

 

Fit-en-Zen - Lokerenbaan 114/6 - 9240 Zele

GSM Peter : 0499/ 24 86 48 

e-mail : peter@fit-en-zen.be